" BOLDOGOK A SZAPPANKÉSZÍTŐK ! "


2010. március 16., kedd

Földlakók

Ma jött az Emberiség csoport lev.listáján.Az állatokkal való bánásmódról szól, nagyon durva.Megyek és gyorsan megnézem a gekkót és a görög teknőst:)
Ilyenkor irigylem Kingát a tanyájáért, és értem meg a vegetáriánizmusát(az állattartás ellenére).
Most akkor legyenek Lizának kicsinyei, vagy ne?

7 megjegyzés:

ixchel írta...

Dórival kezdtem el nézni, de 2 perc után már annyira kiakadt (nem csoda, persze), hogy abbahagytuk.

Alma írta...

Érdekes, de nem is igazán a delfingyilkolás, ami megrázott, hanem a haszonállatok tartása, és a velük való bánásmód.Barnusék tanulják a háziállatokat, és 2 napja rágja a fülem egy tehénért(?!), és néhány kiscsirkéért.Hogy ne a denevéreket etessük hiába(madáretetés).Annyira röhögtem reggel, hogy alig bírtam bezárni az ajtót induláskor.

ixchel írta...

Nem is hülyeség ez a csirketartás. Nem bonyolult, a csirkék nem nagyigényűek, lenne házi tojás, stb. Helyetek lenne, a főbérlő talán nem bánná. Mondjuk Liza lehet, hogy nem sokat teketóriázna, ha meglátja a fincsi pipihusit. De a tehén! hihi. Dóri Bikát akart velem vetetni, de csak azért, hogy bikaviadalokat tartsunk.

ixchel írta...

Gyere a FarmVille-re:)Küldök Neked tehenet.

Alma írta...

A mi kiscsirkéink születetten jól bírnák a kutyazargatást, hozzá lennének szoktatva a meneküléshez, bújáshoz,,mint Igor Csarkovszkij állatai a vízhez(vizimacska, vizimalac és társai), sőt, csoportosan megtámadnák a kutyát.Lizát már nem tudjuk átnevelni, ráadásul az "előző életéből" való traumáit sem tudjuk megoldani(mitől allergiás az idős nénikre és a botos bácsikra), csak csillapítani(szájkosárral).

ixchel írta...

Ében az idős nénikre, az esernyőkre és a biztonsági őr-kinézetű palikra "ugrik".

Alma írta...

Nálunk a menhely trauma, hála, kimaradt, gyorsabbak voltunk.