" BOLDOGOK A SZAPPANKÉSZÍTŐK ! "


2010. december 30., csütörtök

A napokban, ahogy a DM-ben nézelődtem, ráakadtam az egyik új termékcsaládjukra, az ayurvédás gyógyteakeverékekre.Megvettem magamnak, amit a legszimpatikusabbnak láttam(VATA), és aminek az összetevőiről tudtam, hogy finoman emelik a vérnyomást(az enyém rémesen alacsony).Úgy néz ki, hogy valóban használ, mert nem kívánom se a kávét, se a fekete teát, mióta naponta kétszer ezt a teát iszogatom.Ginseng-gyökeret teszek mellé 8-10 szeletet(amit régóta fogyasztok már).Az íze nagyon kellemes, édes, fűszeres, kifejezetten téli, melegítő hatású ital.
Összetevői: ánizs, édeskömény, gyömbér, bors, édesfagyökér, indiai bazsalikom, fahéj

4 megjegyzés:

Andi írta...

Ezért nagyon hálás vagyok... a kvtól csalánkiütéses leszek, legutóbb már ödémás is, kv nélkül 90/65-öt mértem. Majdnem 180 centihez kicsit kevés....szóval kipróbálom:)

Alma írta...

:))Szerintem nagyon jó!:)
Megvettem a többi fajtát is a gyerekeknek, vagy éppen nekem mikor melyikre van szükségem.A Kaphtában kakaóbabhéj és kardamom is van, olyan fincsi:kicsit fűszeres és csípős is, nagyon jó!:)

Azt hittem, magamfajta hobbitméret(157) lehetsz, meglepődtem:)

Andi írta...

kétdimenziós csík vagyok:D

Alma írta...

:)Én ellenkezőleg.
Még jó, hogy a betegségem alatt lefogytam valamennyit, és az ünnepi menük nem látszanak meg, ismeretlen érzés januárban könnyen gombolni mindent.