Sok-sok adagra való:
1 kg lencse, 7-8 közepes fej hagyma, zatar és só ízlés szerint
A lencsét beáztatom 1 napra.Másnap leszűröm és a felaprított hagymával összekeverve aprítóban habosra aprítom.A sót és a zatart utólag keverem bele.Fél-egy napig állni hagyom a hűtőben.
Amikor aktuális kis kanállal golyókat formálok belőle és forró olajban kisütöm.Nagyon lágy a massza, de nem esik szét sütés közben és nagyon jó állaga lesz.Függő vagyok.
1 kg lencse, 7-8 közepes fej hagyma, zatar és só ízlés szerint
A lencsét beáztatom 1 napra.Másnap leszűröm és a felaprított hagymával összekeverve aprítóban habosra aprítom.A sót és a zatart utólag keverem bele.Fél-egy napig állni hagyom a hűtőben.
Amikor aktuális kis kanállal golyókat formálok belőle és forró olajban kisütöm.Nagyon lágy a massza, de nem esik szét sütés közben és nagyon jó állaga lesz.Függő vagyok.
1 megjegyzés:
Nem csodálom!!! Ezt mi is kipróbáljuk!
Megjegyzés küldése