Nem tudok betelni a kecsketej adta lehetőségekkel:)
A legújabb mániám a zsendice készítése.Elég sok túrót fogyasztunk, de a kecsketejből inkább sajtot készítek, mint túrót, és tehéntúrót használok a főzéshez, palacsintába, stb.
.A napokban viszont eszembe jutott a savótúró, a ricotta, és felforraltam a maradék, már megsavanyodott savót.Finom, tiszta ízű, lágy túrót szűrtem le belőle, és azóta már készítettem belőle túrós omlettet, palacsintatölteléket, és most készülök egy finom gyümölcsös túrótortára.:)
A legújabb mániám a zsendice készítése.Elég sok túrót fogyasztunk, de a kecsketejből inkább sajtot készítek, mint túrót, és tehéntúrót használok a főzéshez, palacsintába, stb.
.A napokban viszont eszembe jutott a savótúró, a ricotta, és felforraltam a maradék, már megsavanyodott savót.Finom, tiszta ízű, lágy túrót szűrtem le belőle, és azóta már készítettem belőle túrós omlettet, palacsintatölteléket, és most készülök egy finom gyümölcsös túrótortára.:)
1 megjegyzés:
jól hangzik...:)
Megjegyzés küldése